Huis te koop

* 559000€

3 slaapkamers 227 vierkante meters

Immoweb code : 11263335
Immoweb code : 11263335
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
227 vierkante meters bewoonbare ruimte
583 vierkante meters grond

Omschrijving

Riante nieuwbouwwoning in woonerf Pitzenburg te Stekene

Laatste woning! Mogelijkheid 6% BTW!
In Stekene, op de site van de voormalige Pitzenburghoeve verrijst binnenkort een prachtig nieuw woonerf bestaande uit 7 ruime woningen en 1 duowoning genesteld tegen het achterliggende landbouwgebied.
De oude gebouwen en verhardingen ruimen plaats voor moderne woningen in een strakke architectuur met privatieve tuinen en gemeenschappelijk groen.
Elke woning beschikt over een uitgekiende indeling en een hoge woonkwaliteit. U woont in alle rust en groen en toch op enkele passen van het centrum van Stekene, het beste van beide werelden gecombineerd.
U kan opteren voor een aankoop als afgewerkte woning (zoals in deze prijs voorzien is) of een woning die casco afgewerkt is (mits minprijs). Wanneer u opteert voor een volledige afwerking kan dat aan de hand van hoge afwerkingsbudgetten. Bovendien is ook voorzien in een individuele begeleiding door een interieurarchitect.

Woning 1 is als volgt ingedeeld:
Inkomhal met open trap en een gastentoilet, ruime berging, bureau 11 m² (kan volgens keuze ook bij de leefruimte gevoegd worden), zonnige en ruime leefruimte met open keuken (48.8 m²) met directe toegang tot het terras en de grote tuin.
Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, toilet, badkamer (met ligbad, douche en dubbele lavabo), 2 slaapkamers van elk 11 m² en één ruime hoofdslaapkamer van 21 m².
Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze wordt casco opgeleverd maar kan mits meerkost afgewerkt word

Neem contact op