Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11291045
Immoweb code : 11291045

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
309 vierkante meters grond

Omschrijving

Trendy, energiezuinige 4-slpk nieuwbouwwoning met tuin te S

Deze energiezuinige en luxueuze nieuwbouwwoning (2023) is centraal gelegen in een residentiële buurt te Stekene, in de strategische driehoek tussen de E34 Gent/Antwerpen en de N290 Stekene/Hulst (NL).
Deze nieuwbouwwoning is afgewerkt met oog voor detail. Er is gekozen om te bouwen met duurzame materialen en om energiezuinig te wonen. E-peil: +- 20! (Ben-woning=korting kadastraal inkomen)

Indeling:
GLV: Inkomhal met veiligheidsdeur en een apart gastentoilet.
Vervolgens komen we in de lichtrijke leefruimte met vloerverwarming opgedeeld in een eet- en zithoek. Vervolgens is er een open hyper-geïnstalleerde keuken voorzien van alle toestellen. Aansluitend is er een ruime berging. Het grote raampartij in de leefruimte zorgt voor de optimale lichtinval. Op het zonneterras is het steeds fijn en gezellig vertoeven. Verder beschikt de woning over en lucht-water warmtepomp en 12 zonnepanelen. De tuin is volledig aangelegd met voorzieningen voor verlichting. Verder is er nog een ruime oprit.
1st V: Nachthal, modieuze badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en apart toilet. Daarnaast voorziet de eerste verdieping 2 slaapkamers met de nodige voorzieningen en extra bergruimte onder de trap.
2deV: Vaste trap naar de tweede verdieping die is voorzien van 2 volwaardige slaapkamers en gemeenschappelijke badkamer met douche en toilet!

Nota: Prijs is excl. BTW (constructie) en REGISTRATIE (grondaandeel)
Garage + staanplaats: 20.000,00 euro excl. btw

Extra troeven:

Neem contact op