Huis te koop

4 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 7406372
Immoweb code : 7406372

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
179 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde gezinswoning met 4 slaapkamers en 2 ba

Kwalitatief en uiterst mooi gerenoveerd gezinswoning goed gelegen te Oostende-Konterdam! Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer en de autosnelweg. Gelegen in een doodlopende straat.

Deze ruime rijwoning bestaat uit een inkomhal afgewerkt met een kwalitatieve tegel en verleent toegang tot de knusse woonkamer met een mooie open keuken. De woonkamer is voorzien van een laminaat en beschikt over een cassettehaard die zorgt voor een gezellige toets. Verderop bevindt zich de eetkamer die een open zicht heeft op het aangelegd terras en de volledig ontsloten tuin. Er werd een open keuken gecreëerd die afgewerkt werd met een mooie laminaten werkblad en die beschikt over een gasfornuis met 5 kookbekkens, een dampkap, vaatwasser en heteluchtoven. Voldoende pottelades aanwezig. Gastentoilet op het gelijkvloers (aangesloten op regenwater).
Ook aan domotica werd gedacht, zo kan de thermostaat op afstand geregeld worden via de wifiverbinding.
De eerste verdieping maakt plaats voor 2 ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer met douche, toilet en mooi ingewerkte lavabomeubel.
De zolder werd tevens volledig ingericht en maakt nog plaats voor 2 bijkomende slaapkamers en een recentelijk vernieuwde badkamer waar een ligbad werd geplaatst, een lavabo en een extra toilet. De rauwe bakstenen werden mooi geschilderd.

De totaliteit werd volledig onderkelderd (staat droog en werd grondig volledig gecementeerd). Deze uiterst ruime kelder zorgt voor voldoende stockagemogelijkheden

Neem contact op