Huis te koop

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 10703327
Immoweb code : 10703327

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
299 vierkante meters grond

Omschrijving

INSTAPKLARE HOB MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Ontdek de perfecte combinatie van comfort, modern design en een ideale locatie in de Esdreef 3 te Temse. Deze prachtige halfopen bebouwing is recent gerenoveerd en biedt alles wat je zoekt in een droomhuis.

Bij het betreden van deze woning word je verwelkomd door een ruime inkomhal, hier vind je ook een handig gastentoilet, ideaal voor het ontvangen van vrienden en familie.

De leefruimte is een ware oase van rust en gezelligheid. Dankzij de open keuken is het de perfecte plek om heerlijke maaltijden te bereiden terwijl je in contact blijft met je gasten. De keuken is op zijn beurt voorzien van allerlei toestellen zoals; een inductievuur, vaatwasser, combi- oven, stoomoven, koffiemachine, Amerikaanse koelkast inclusief ijsmachine en bovendien een dampkap met afstandsbediening. De naadloze overgang tussen de keuken en het aansluitende terras maakt het gemakkelijk om buiten te vertoeven.
Een bijzonder kenmerk van deze woning is de diepe garage, compleet met een handige wasberging. Hier heb je voldoende ruimte voor het stallen van je voertuig en het opbergen van allerlei spullen. Vanuit de garage heb je directe toegang tot de prachtig aangelegde tuin, waar je kunt ontspannen en genieten van de groene omgeving.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers, een apart toilet en een moderne badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche en dubbele lavabo. Deze ruimtes zijn stijlvol afgewerkt en bieden alle comfort dat je nodig hebt.
Deze woning heeft een e

Neem contact op