Huis te koop

375000€

3 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 11024570
Immoweb code : 11024570

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
360 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met handelsruimte in Temse

Dit is je kans om eigenaar te worden van een ideaal gelegen woning met een ruime handelsruimte in Temse. Gelegen nabij het centrum, het kerkplein, scholen, winkels en openbaar vervoer, biedt dit pand tal van mogelijkheden. Ruime kamers, een zonnige tuin, zijn enkele van de vele troeven van deze woning.

Indeling:

Gelijkvloers: Via een aparte ingang kom je in de ruime handelsruimte, momenteel ingericht als kapsalon. Deze ruimte beschikt over een toilet en een vestiaire. De handelsruimte en een aparte voordeur bieden toegang tot de privéwoning. Daar bevindt zich een ruime inkomhal met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast, vestiairekasten, en toegang tot de keuken en de eerste verdieping. De lichtrijke keuken met ontbijthoek is volledig uitgerust en sluit aan op de woonkamer/leefruimte. Via de achterdeur bereik je het betegelde terras en de zonnige tuin met tuinhuis en zithoeken. Tot slot is er een ruime berging.

Eerste verdieping: Hier vind je een ruime nachthal met toegang tot een terras, een tweede traphal/nachthal en de badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en toilet. Daarnaast is er een enorme slaapkamer met ingemaakte kasten en een gezellige houtkachel, die eventueel opgedeeld kan worden in twee slaapkamers.

Tweede verdieping: Deze verdieping omvat een nachthal en twee ruime slaapkamers, waarvan één met dressing.

Zolder: Tot slot is er een zolder die bereikbaar is via een zolder...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op