Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 401 vierkante meters

Immoweb code : 11179749
Immoweb code : 11179749

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
401 vierkante meters bewoonbare ruimte
285 vierkante meters grond

Omschrijving

Pand met verschillende mogelijkheden in hartje Temse

Dit pand in het centrum van Temse biedt met een bewoonbare oppervlakte van 400m2 een zee aan ruimte en dus ook heel wat mogelijkheden. Op dit moment is het geheel ingericht als handelspand met woning, maar het pand is ook perfect bruikbaar voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan kantoren, een vrij beroep, of -mits toestemming van de gemeente Temse- een omvorming tot kinderopvang, een meergezinswoning ea.

Het gelijkvloers telt een grote winkelruimte met studio, een werkplaats, bureau, magazijn, toilet en inpandige garage. Achteraan ligt een voldoende grote tuin.

De eerste verdieping telt een ruime en lichte woonkamer van 50m2 met parketvloer en gashaard, een grote keuken met wasplaats en koele berging, een toilet, een badkamer met bubbelbad en een eerste slaapkamer/thuiskantoor. Via het terras op deze etage leidt een buitentrap naar de tuin.

De tweede verdieping telt drie slaapkamers -waarvan twee bijna 30m2 groot- en een badkamer met douche. De zolder biedt heel wat extra opbergruimte. Het geheel moet opgefrist worden maar heeft een stevige basis.

Het pand ligt in de Akkerstraat, pal in het centrum van Temse waar verschillende projecten op stapel staan (herontwikkeling van site garage Meeus, nieuwe woningen en winkels op Sint-Amelbergasite…) De straat maakt ook deel uit van het project ‘Wonderland’, en wordt in 2025 volledig vernieuwd.

Neem contact op