Huis te koop

449000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11296511
Immoweb code : 11296511

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
210 vierkante meters grond

Omschrijving

Passief huis gelegen op De Zaat- Temse

Wij zijn verheugd om deze prachtige, ruime, instapklare woning te koop aan te bieden, gelegen in de populaire buurt De Zaat in Temse.

Met zijn uitstekende ligging aan De Zaat, royale afmetingen en moderne voorzieningen is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfortabel en luxueus wonen.

De 3 ruime slaapkamers, de gezellige én zonnige tuin, de hyper uitgeruste badkamer en een ruime inpandige garage én staanplaats op de oprit zijn slechts enkele sterke punten.

Vergeet zeker ook niet de inbegrepen zonnepanelen waarvoor nog 8 jaar certificaten kunnen verkregen worden!

Indeling:
- GLV: inkomhal (5m²) met apart toilet, een riante woonkamer (38m²) met volledig uitgeruste moderne, open keuken (13m²) en ruime garage (22m²). Via het schuifraam komen we in de gezellige, zonnige tuin met terras en tuinhuis.
- 1steV: de nachthal (10m²) brengt ons naar de badkamer (18m²) is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel in meubel. 3 ruime, moderne slaapkamers met elk hun eigen ingebouwd kasten.
- Via een valluik kun je de zolder bereiken, waar alle moderne technieken verzameld zijn. Daarnaast is er nog een ruim deel voor stockage.

Goed om weten, de woning is in oktober 2022 opnieuw geschilderd. Het is een van de weinige woningen uit de omgeving die een certificaat heeft passief te zijn. Dit label hebben we te danken aan volgende technieken: vloerverwarming, vloerkoeling, zonneboiler, zonnepanelen met certificaten, ... .

Neem contact op