Huis te koop

685000€

5 slaapkamers 305 vierkante meters

Immoweb code : 11313536
Immoweb code : 11313536

Overzicht

5 slaapkamers
305 vierkante meters bewoonbare ruimte
436 vierkante meters grond

Omschrijving

PRACHTIGE WONING OP UNIEKE LOCATIE

Deze prachtig vormgegeven en zeer ruime (305m²) woning geniet een uitstekende en centrale ligging aan de Zaat. Voor liefhebbers van natuur, fietsen en wandelen is dit een ideale locatie, met de dijk op slechts 100 meter wandelafstand. Gebouwd in 2017 met hoogwaardige materialen, biedt deze woning een scala aan comfort en warmte.

Bij binnenkomst word je begroet door een stijlvolle hal, waar direct de prachtige stalen trap in het oog springt. De hal herbergt een gastentoilet en een multifunctionele ruimte. Via een glazen deur betreed je de zonovergoten woon- en eetkamer (vloerverwarmd), met ingebouwde gashaard. De hyper uitgeruste keuken sluit naadloos aan en biedt, net als de woonkamer, een prachtig uitzicht op de achtertuin. De keuken is op alle vlakken hyper afgewerkt. De wasruimte en de garage grenzen hier onmiddellijk aan.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een apart toilet, en een schitterende badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De badkamer is ook vanuit de master bedroom bereikbaar via de volledig afgewerkte dressing. Via een vaste, opnieuw stalen trap bereik je de tweede verdieping, waar zich opnieuw een ruime slaapkamer en een kinderkamer bevinden. Bovendien zijn alle binnendeuren handgreepvrij en Anyway. De dubbele glazen wand zorgt voor een esthetisch hoogstaand aspect in de hal.

KIJKDAGEN: zaterdag 27 en zondag 28 april. Boek nu je afspraak direct met de eigenaars via [email protected] of 0483478817.

Neem contact op