Huis te koop

349000€

4 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11365316
Immoweb code : 11365316

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
260 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers centrum Temse

Ontdek deze charmante en ruime woning gelegen in het hart van Temse. Met een bewoonbare oppervlakte van 270m² en een grondoppervlakte van 260m² biedt dit huis een zee van ruimte voor uw gezin. Het pand herbergt vier comfortabele slaapkamers, een functionele badkamer en een aparte garage om uw voertuig veilig te stellen. Het dak is recent volledig vernieuwd en uitgerust met 15 zonnepanelen.

Het interieur ademt potentie en nodigt uit tot personalisatie. De hoge plafonds en grote vensters zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangename sfeer in de leefruimtes. Ontdek een sfeervolle slaapkamer met originele houten vloer en een charmante sierschouw die karakter toevoegt aan de ruimte.

De ruime zolderverdieping biedt veel potentieel, ideaal als hobbyruimte of om te toveren tot een extra slaapkamer of werkplek. De kamer is voorzien van dakramen die zorgen voor voldoende lichtinval en een aangenaam werkklimaat.

Buiten geniet u van een privacyvolle stadstuin waar u heerlijk tot rust kan komen of gezellig kan dineren met vrienden en familie. Het is een oase van groen in de stad, perfect voor barbecues, tuinfeesten of simpelweg om te ontspannen na een lange werkdag.

Dit veelzijdige huis is een ideale basis voor uw toekomst waar u de ruimte hebt om uw dromen te realiseren. Bent u klaar om deze woning uw nieuwe thuis te noemen? Neem dan snel contact met ons op.

Neem contact op