Huis te koop

425000€

2 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11407351
Immoweb code : 11407351

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
2089 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Halfopen bebouwing met stallen en paddock!

Ontdek deze prachtige halfopen bebouwing die perfect is voor paardenliefhebbers of iedereen die op zoek is naar een woning met grond en opslagmogelijkheden.

Gelijkvloers:
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de inkomhal met een gastentoilet. De ruime living met open keuken creëert een open gevoel, de haard zorgt voor extra gezelligheid. Aansluitend aan de volledig ingerichte keuken bevindt zich een handige berging.

Eerste Verdieping:
Op de eerste verdieping vind je twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer met een inloopdouche. Er is ook een extra berging voor al je opbergbehoeften.

Zolder:
De zolder biedt tal van mogelijkheden en kan gemakkelijk worden omgevormd tot een derde slaapkamer of hobbyruimte.

Buiten:
Met voldoende parkeergelegenheid, een afzonderlijke ruime garage, en een stalgebouw heb je alles wat je nodig hebt. Daarnaast is er een paddock/weide aanwezig, perfect voor het houden van paarden of andere dieren.

De woning en stalgebouwen dienen gerenoveerd/opgefrist te worden, maar de woning kan zeker onmiddellijk in gebruik genomen worden.

Bent u op zoek naar een woning waar het houden van paarden mogelijk is ? Contacteer ons dan op 053/60.65.66 voor het vastleggen van een afspraak!

Neem contact op