Huis te koop

248000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11274441
Immoweb code : 11274441

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
418 vierkante meters grond

Omschrijving

Centraal gelegen woning met 3 slaapkamers, grote garage en l

Op een steenworp van de gezellige markt van Tessenderlo, is deze goed onderhouden woning, met 3 slaapkamers, gelegen. Lokale handelaars, winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer bevinden zich letterlijk op wandelafstand.

Via de inkomhal bereiken we de ruime woonkamer (34,5 m²) met gezellige parketvloer. De grote ramen (dubbel glas en rolluiken) zorgen voor veel lichtinval. Aansluitend treffen we een leuke ruimte (15,9 m²) die dienst kan doen als bureau/speelruimte/extra zitplaats… de mogelijkheden zijn legio. De gezellige keuken is functioneel ingericht. De ruime berging (9,72 m²) bevat de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Er is tevens een apart toilet op het gelijkvloers
.
Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 erg ruime (16,8 en 15,5 m²) en 1 kleinere kamer. Er is ook een badkamer met ligbad aanwezig. Alle ruimtes op deze verdieping zijn voorzien van centrale verwarming (mazout).
Via een inklapbare trap bereiken we de ruime zolder (45 m²). Er is tevens een droge kelder (19,2 m²); aan opbergruimte dus geen gebrek. En dan hebben we nog niet gesproken over de grote garage (49,2 m²).

Ook naast de woning kunnen enkele wagens geparkeerd worden, wat uiteraard zeer handig is in het centrum.
Het leuke stadstuintje is zuid-oost georiënteerd.

De woning is zeer stevig gebouwd en steeds goed onderhouden. Er wordt verwarmd op mazout en de ramen zijn voorzien van dubbel glas (houten profielen). De berekende energi

Neem contact op