Huis te koop

205000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11208243
Immoweb code : 11208243

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
1086 vierkante meters grond

Omschrijving

te renoveren woning (3 slpk) op 10 a 86 ca

Te renoveren, gewelfde woning (bj.1950) met oplopende tuinzijde op 10 a 86 ca (vooraan in woongebied met landelijk karakter en achteraan in natuurgebied). De natuur als je achterbuur, wat wil je nog meer?
Het huis omvat op het gelijkvloers: inkomhal, royale leefruimte bestaande uit twee vertrekken (voorste kamer 16 m², achterste 29 m²), keuken met zicht op de tuin, badkamer met ligbad, toilet, wasplaats/chauffageruimte, bergruimte met bovengrondse stookolietank. Er is meer dan voldoende ruimte om een hedendaagse living met open leefkeuken (en bvb. kookeiland annex eettafel) te installeren. Met wat verbeelding zie je ook dat je het zicht naar achteren nog veel verder kan opentrekken.
Op de bovenverdieping zijn de nachthal en 3 slaapkamers (15, 13 en 5 m²), waarvan de kleinste interessant kan zijn om in te richten als douchekamer.
Er is reeds een vaste trap naar de zolderverdieping, waar een mooie master bedroom kan ingericht worden (+-30 m² benutbare ruimte).
Kelder (met verluchting). Dubbele garage.
Dubbel glas in pvc buitenschrijnwerk. CV op stookolie met recente verwarmingsketel (2019).
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het VEKA via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Meer foto's en documentatie op www.immolisse

Neem contact op