Huis te koop

495000€

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 10735673
Immoweb code : 10735673

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
795 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijke nieuwbouwwoning met hoogstaande afwerking op rust

Rustig en landelijk wonen met alle luxe en comfort van een kwalitatieve nieuwbouwwoning. Dat kan in het hartje van Tiegem. Tiegem is een deelgemeente van Anzegem die bekend staat om haar prachtige omgeving en weidse velden.
Hier vinden we het nieuwbouwproject 'Arnoldus II' terug. Het project bestaat uit twee ruime woningen, elk met hun eigen indeling en pluspunten. Het gaat vooral om heel ruime woningen, met beneden een kantoorruimte beneden en en 3 ruime slaapkamers en een badkamer boven.
De combinatie van kwaliteit en ruimte maakt dit project uniek op de nieuwbouwmarkt.
De woningen werden beiden reeds volledig afgewerkt zodat u het project reeds kan bezoeken en er na aankoop geen verrassingen kunnen zijn. Enkel met het plaatsen van de keuken werd gewacht, zodat u hier wel zelf nog uw keuze kan maken. De keuken is wel reeds inbegrepen in de verkoopprijs.
Bij het plaatsen van de woning werd gekozen voor uiterst kwalitatieve materialen, Zo valt bij het binnenkomen de stijlvolle smeedijzeren deur meteen op. Hierdoor komen we in de zonnige leefruimte met raampartijen die uitgeven op de tuin (795m²). Alle ramen in de woning zijn voorzien van hoogrendementsglas en de raamprofielen zijn zwart aan de buitenkant en wit aan de binnenkant. De open keuken is hier ook terug te vinden met daarnaast een ruime berging. Verder vinden we op het gelijkvloers ook nog een kantoorruimte, een apart toilet en de inpandige garage.
Op de verdieping vinden we dan de 3 ruime

Neem contact op