Huis te koop

599000€

3 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11199664
Immoweb code : 11199664

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
4900 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met een prachtig verzicht

--- GEEN IMMO ---
Deze volledig afgewerkte woning met prachtige tuin en verzicht is ideaal gelegen op 2.5 km van de e314. School, winkels, bushalte, bakker en beenhouwer zijn op wandel- of fietsafstand.
Dubbele oprit met dubbele garage en nog een zij-oprit.
Bij het binnentreden heb je een ruime gang met trap naar boven en apart toilet. De ruime living met airco werd in 2013 vergroot met een veranda met aanpalende pergola waardoor je steeds kan genieten van de mooie tuin. De aparte keuken is hypergeïnstalleerd met Miele en Smeg toestellen. Naast de keuken is er nog een ruime berging met aansluitend een dubbele garage met electrische garagepoorten. In de garage is de aansluiting van de regenwaterput van 7500l met aansluitingen aan een binnen- en buitenkraan, beide wc's en wasmachine. In de garage staat tevens de condensatie gaswandketel die in 2017 vernieuwd is.
De ganse woning is voorzien van electrische rolluiken.
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met airco en nog een aparte berging/mogelijkheid tot bureau. In de badkamer is er een ruim hoekbad met jets, een ruime douche, een dubbele lavabo en een wc.
De zolder ligt onder het puntdak en biedt nog extra opbergruimte.
De ruime tuin is volledig omheind en op 100m achter de woning liggen 46 zonnepannelen die de woning voorzien van elektriciteit. Midden in de siertuin ligt een mooi aangelegde vijver.

Neem contact op