Huis te koop

499000€

237 vierkante meters

Immoweb code : 11277296
Immoweb code : 11277296

Overzicht

237 vierkante meters bewoonbare ruimte
7165 vierkante meters grond

Omschrijving

Keurige woning met 4 stallen op ca 75a te Tielt-Winge

Deze woning is gelegen in een echt landweggetje, echter is de oprit van de E314 op amper ca 500m terug te vinden. Ook faciliteit als winkels, scholen, banken etc. bevinden zich op minder dan 2km.

De woning in Tielt-Winge heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ruimtelijk leven. Het is een open bebouwing met een grote tuin en garage. Het geheel werd in 2008 ook uitgebreid. De woning heeft een logische indeling en biedt veel ruimte en lichtinval. Zo beschikt ze over een open keuken, woonkamer, WC, bergruimte en wasruimte op het gelijkvloers. De eerste verdieping maakt plaats voor 3 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is er zowel een kruipkelder als een zolder terug te vinden.

Met vier stallen is deze woning ideaal om enkele paarden en/of dieren aan huis te willen houden of om over veel opslagruimte te beschikken. Het terras is zuid georiënteerd, waardoor er optimaal van de zon genoten kan worden.

Tenslotte is er een dubbele inpandige garage als ook een kleine carport aanwezig, eveneens handig voor het opbergen van tuingereedschap, fietsen en andere spullen.

Kortom, deze woning is perfect voor iedereen die op zoek is naar een ruime en comfortabele woning met veel mogelijkheden. De woning biedt de ideale combinatie van natuur en ruimte, terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen bent.

Benieuwd naar meer? Contacteer ons gerust.

Neem contact op