Huis te koop

395000€

5 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11410853
Immoweb code : 11410853

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
1949 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze ruime en karaktervolle woning in Tielt-Winge is ideaal gelegen nabij belangrijke verbindingswegen, waardoor bereikbaarheid een groot pluspunt is. Het perceel van 1949 m² biedt een groene oase van rust, perfect voor tuinliefhebbers en buitenactiviteiten. Daarnaast is er een aparte hangaar aanwezig, wat ideaal kan zijn voor zelfstandige ondernemers of als extra opslagruimte.

De woning ademt de sfeer van de jaren 60 en 70 met authentieke retro elementen, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Hoewel de woning renovatie nodig heeft, biedt dit juist de perfecte gelegenheid om alles naar eigen smaak te moderniseren en in te richten.Met een royale woonoppervlakte van 230 m² biedt deze woning meer dan voldoende ruimte voor comfort en gezelligheid. De vier ruime slaapkamers zorgen voor voldoende plek voor een groot gezin of de mogelijkheid om een thuiskantoor in te richten.

Naast de inpandige garage is er ook een extra garage verder in de tuin, wat ideaal is voor het stallen van meerdere voertuigen of het inrichten van een hobbyruimte. Deze woning combineert de strategische ligging met de rust van een groene omgeving en biedt bovendien diverse mogelijkheden voor zelfstandigen. Kom en ontdek de unieke retro sfeer en de ruimte die deze woning te bieden heeft. Plan vandaag nog een bezichtiging en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na

Neem contact op