Huis te koop

219000€

2 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11405076
Immoweb code : 11405076

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte
81 vierkante meters grond

Omschrijving

Deze knusse rijwoning in de directe nabijheid van het centrum en openbaar vervoer werd doorheen de jaren reeds uitgebreid en gerenoveerd.
Onder meer dankzij de plaatsing van dakisolatie, dubbelglasramen en zonnepanelen en een performanter CV brander levert dit huis een energetisch comfortabel C-label!

INDELING:

GELIJKVLOERS: inkom, voorplaats (nu ingericht als zithoek), eetplaats, uitbouw (1993) met ruime keuken met ontbijthoek (met onder meer combi oven, vaatwasser en koelkast) en handige ingemaakte kastwand. In de uitbouw bevindt zich ook de badkamer met lavabomeubel, toilet, douche op ligbad en aansluiting voor wasmachine). Vanuit de keuken is de gezellige, rustige binnentuin bereikbaar.
Onder meer de plaatsing van dakisolatie, dubbelglasramen, zonnepanelen en het recent vernieuwde platte dak  van de uitbouw op het gelijkvloers geven dit huis een energetisch comfortabel C-label!

VERDIEPING: hall, twee slaapkamers met plankenvloer

Er is een VASTE TRAP naar de ZOLDERVERDIEPING waar verdere afwerking van de ruimte mogelijk is, ideaal voor hobby-of bureelruimte.

De woning heeft ook een voorraadkelder.

Een woning die uw bezoek meer dan waard is dank zij onder meer:
- de praktische dagdagelijkse ligging
- de prima EPC score
- zijn gezellig karakter

Neem contact op