Huis te koop

375000€

4 slaapkamers 235 vierkante meters

Immoweb code : 11310041
Immoweb code : 11310041

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
235 vierkante meters bewoonbare ruimte
566 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met 4 slaapkamers te Tienen

Ontdek deze prachtige halfopen bebouwing aan de Oplintersesteenweg 522 in Tienen! Met zijn ruime indeling, rustige ligging en adembenemend uitzicht is dit huis een ware parel.
Binnenin vind je 4 ruime slaapkamers. De woning beschikt over 1 badkamer en 1 douchekamer, waardoor comfort gegarandeerd is voor alle bewoners.
Een grote troef van deze woning is de riante tuin, perfect voor ontspanning en buitenactiviteiten. De groene omgeving zorgt voor rust en privacy, terwijl het prachtige uitzicht langs alle kanten een extra pluspunt is.
In de keuken bevindt zich een zeer grote tafel, ideaal voor gezellige maaltijden en samenzijn met vrienden en familie. Bovendien is er een garage aanwezig voor extra opslagruimte en een auto.
De ligging van de woning is ideaal, met een rustige omgeving en toch nabij alle voorzieningen die Tienen te bieden heeft. Met de auto bent u al in 6 minuten in het hartje van Tienen.
Mis deze unieke kans niet om in dit prachtige huis te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op het nummer 0471 497 496 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!

Neem contact op