Huis te koop

325000€

3 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11316185
Immoweb code : 11316185

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
600 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met toffe tuin

Ontdek deze gerenoveerde gezinswoning gelegen in het charmante Hakendover, slechts een steenworp verwijderd van het centrum van Tienen.
Uitstekende ligging met school en openbaar vervoer vlakbij. Een vlotte verbinding naar de E40 en steden als St-Truiden, Leuven en Brussel zijn gemakkelijk bereikbaar.

Deze ruime en functionele woning biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een garage, gezellige koer, handige schuur en een overdekt terras met ruime zuidgerichte tuin.

Op het gelijkvloers vind je een ruime woonkamer met gaskachel die overgaat in een lichtrijke eetkamer, een functionele keuken en een badkamer met hangtoilet, douchecabine en dubbele wastafel. Verder is er nog een veranda met schuifraam naar de koer, een wasruimte en een grote garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, 2 comfortabele slaapkamers en een badkamer met hangtoilet en bubbelbad.

De tweede verdieping biedt een grote, afgewerkte zolderkamer, ideaal als extra slaapkamer, speelruimte of kantoor.

Buiten biedt de gezellige koer volop ruimte voor kinderen om te spelen, terwijl de charmante schuur perfect is voor het opbergen van tuingereedschap en -meubilair of als atelier.

Geniet van de zonnige dagen op het ruime, overdekte terras met uitzicht op de prachtig onderhouden tuin.

Deze woning komt vrij vanaf 1 november 2024.

Neem contact op