Huis te koop

260000€

5 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11357114
Immoweb code : 11357114

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
595 vierkante meters grond

Omschrijving

Op te frissen GB woning met 5 slks en tuin

In het centrum van Hakendover, aan de voet van de kerk bevindt zich deze ruime gezinswoning met 5 slaapkamers op wandelafstand van de lagere school en groen omgeven velden voor aangename wandelingen.
De grondvesten van de woning zijn terug te vinden uit de periode 1875-1900, maar de woning werd vernieuwd in 2012 en 2018.

Zij omvat op het gelijkvloers: brede inkomhal met inbouwkasten, woon- en eetkamer, keuken (flessengas en elektrisch) uitgevende op het terras, wasberging en apart toilet.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet en wastafel en tot slot nachthal. De zolderverdieping met vaste trap werd ingericht tot nog eens 2 extra slaapkamers.

De tuin is bereikbaar via de passerelle rechts onder de woning en is eveneens een erfdienstbaarheid voor de naastgelegen woning. In de zonovergoten tuin is er nog berging en gazon.

EPC-label C: Geen renovatieverplichting. Dakisolatie aanwezig. PVC met HR+ beglazing. CV HR+ op aardgas met radiatoren.

Er wordt verkocht met een aan- en verkoopbelofte ipv compromis zodat de huidige eigenaar de tijd heeft om een nieuwe woning te zoeken en de aktes tegelijkertijd kan laten verlijden. Uiterlijke verhuisdatum 12 maanden na ondertekening belofte.

Neem contact op