Huis te koop

179000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11366158
Immoweb code : 11366158

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
78 vierkante meters grond

Omschrijving

Gunstig gelegen woning met 3 slaapkamers

Prachtige asbestveilige woning in het Groot Begijnhof met 3 slaapkamers. Te renoveren.

Zeer lichtrijke woning in rustige straat met alleen plaatselijk verkeer. Centrale ligging op wandelafstand van het centrum van Tienen met uitstekende bereikbaarheid, dicht bij invalswegen en snelwegen, alle voorzieningen (supermarkten, bakkers, restaurants en cafés, apothekers en banken) zijn vlakbij.
Na renovatie is deze woning ideaal voor een gezin dat rustig maar centraal gelegen wil wonen. Maak een afspraak en ontdek zelf de mogelijkheden via [email protected] of 0475/68.79.72.

De woning bevat nog mooie authentieke elementen zoals een prachtige houten voordeur en trap in de inkomhal. Via een ruime inkomhal komen we in de leef-en eetruimte, en vervolgens in de keuken met zicht op de binnenkoer. Achter de keuken is een toilet en wasruimte uitgevend op de binnenkoer.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met bad en lavabo.
Naar de zolder kan gemakkelijk een vaste trap worden gezet, die nog een mooie extra ruimte biedt, na afwerking en eventuele isolatie. Een grote asbestveilige garage van +/- 27m2 vlakbij de woning kan aangekocht worden bij de woning (VP: 30.000 Euro - KI : 106 Euro)
De totaal nuttige bewoonbare oppervlakte van de woning is 150m2 volgens het EPC. Asbestveilig. Documenten bij "downloads" op de website.

Vlotte bereikbaarheid met de wagen en het openbaar vervoer.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverpl...
Renovatieplicht: ja

Neem contact op