Huis te koop

205000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11406754
Immoweb code : 11406754

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
51 vierkante meters grond

Omschrijving

Grotendeels gerenoveerde Woning in Tienen.

Grotendeels gerenoveerde Woning in Tienen.


Ontdek deze woning in het hart van Tienen, gebouwd in 1950 en tussen 2018 en 2023 grotendeels gerenoveerd.  Met een uitstekend EPC met label B, biedt deze woning niet alleen comfort maar ook energiezuinigheid.

De woning beschikt over een woonkamer en een keuken, die beide nog gerenoveerd dienen te worden (zie render foto). Dit biedt u de perfecte gelegenheid om deze ruimtes volledig naar eigen wens en smaak in te richten.

Op deze verdieping vindt u een nachthal, een ruime slaapkamer en een moderne badkamer. De badkamer is uitgerust met alle nodige voorzieningen voor uw comfort en ontspanning.

De zolderkamer is volledig ingericht en voorzien van een stijlvolle laminaatvloer. Deze veelzijdige ruimte kan dienen als extra slaapkamer, kantoor of hobbykamer, afhankelijk van uw behoeften.

Deze woning biedt niet alleen veel potentieel dankzij de reeds uitgevoerde renovaties, maar ook dankzij de mogelijkheid om de benedenverdieping volledig naar eigen smaak af te werken. De gunstige ligging nabij het station van Tienen zorgt ervoor dat u gemakkelijk toegang heeft tot het openbaar vervoer en alle voorzieningen die de stad te bieden heeft.

Mis deze unieke kans niet om van deze woning uw droomhuis te maken. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen!

Renovatieplicht: nee

Neem contact op