Huis te koop

449900€

3 slaapkamers 209 vierkante meters

Immoweb code : 11188177
Immoweb code : 11188177

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
209 vierkante meters bewoonbare ruimte
1204 vierkante meters grond

Omschrijving

Statige villa op een perceel van 12a 4ca

Te midden van de glooiende Haspengouwse landschappen wacht deze statige villa op zijn nieuwe bewoners. Gelegen op een perceel van ruim 12 aren en met maar liefst 209m² aan bewoonbare oppervlakte, komt u hier aan ruimte niet tekort. U bent slechts enkele rijminuten verwijderd van het commercieel centrum van Tongeren en bereikt in een mum van tijd de mooiste wandelroutes van Borgloon. Bovendien geniet u van een vlotte verbinding met Hasselt, Luik en Sint-Truiden.

De woning is als volgt ingedeeld:
De centrale inkomhal geeft toegang tot de bureau, de eetkamer en een vestiaireruimte met vervolgens een gastentoilet en wasplaats. Ook de kelder is via de inkomhal bereikbaar. Via de volledig uitgeruste keuken met toegang tot het terras, komt u in de ruime eet- en woonkamer terecht. Aansluitend bevindt zich de veranda met toegang tot het terras en een prachtig zicht op de aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers. Deze zijn, net zoals de eetkamer, voorzien van airconditioning. De badkamer beschikt over een hoekbad, douche en badkamermeubel. Tot slot beschikt deze verdieping over een apart toilet.

De woning is volledig onderkelderd, ingedeeld over verschillende ruimtes waaronder een riante hobbykamer en een inpandige garage voor twee wagens.

Is dit de woning van uw dromen? Contacteer ons via [email protected] of telefonisch op het nummer 012 23 23 11!




Renovatieplicht: nee

Neem contact op