Huis te koop

* 412500€

3 slaapkamers 162 vierkante meters

Immoweb code : 10002609
Immoweb code : 10002609
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
162 vierkante meters bewoonbare ruimte
537 vierkante meters grond

Omschrijving

Moderne halfopen nieuwbouwwoning op 537 m² met garage, tuin

Deze nieuwe verkaveling die gebouwd wordt door Residentie Vastgoed bestaat uit 2 halfopen woningen in moderne bouwstijl en 2 halfopen woningen in landelijke bouwstijl langs de Korenbloemstraat te Torhout. De omgeving wordt getypeerd door het landelijk karakter. Ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag of om te genieten van het mooie landelijke uitzicht. Daarnaast is de verkaveling gelegen op een boogscheut van het centrum van Torhout en biedt zij een vlotte verbinding met Ruddervoorde en het op -en afrittencomplex van Torhout langs de E403.
Het centrum van Torhout ligt op ongeveer 4 kilometer van de site en biedt u tal van supermarkten, bakkers, slagers, restaurants, ontspanningsmogelijkheden, etc. aan. Tevens beschikt Torhout over een eigen algemeen ziekenhuis, voldoende scholen voor zowel lager, middelbaar als hoger onderwijs en over de nodige sportinfrastructuur. Via de Oostendestraat hebt u een rechtstreekse verbinding met de stad Oostende en bent u binnen het halfuur aan zee.

Deze nieuw te bouwen halfopen woning in moderne bouwstijl met lotnummer 2 heeft een grondoppervlakte van 537 m². Deze woning is ingedeeld op de gelijkvloerse verdieping met een inkomhal met apart toilet, een ruime woonkamer met open ingerichte keuken, een was -en bergruimte en een garage. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een badkamer, een berging en een nachthal met apart toilet. U krijgt bij deze woningen de volledige inspraak in afwerking

Dit pand maakt deel uit van het project Korenbloemstraat 82

Neem contact op