Huis te koop

5 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 10723985
Immoweb code : 10723985

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
467 vierkante meters grond

Omschrijving

*VERKOCHT*Instapklare woning met grote tuin in Torhout!

Welkom bij de perfecte woonkans in het gegeerde Don Bosco te Torhout!

Ontdek deze adembenemende alleenstaande woning met alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Gelegen in het hart van het charmante Torhout, biedt deze ruime woning met vijf slaapkamers alles wat je zoekt voor een comfortabel leven.

Stap binnen in een oase van rust en ruimte. De prachtige keuken vormt het hart van het huis en is volledig uitgerust, zodat je de meest culinaire gerechten kunt bereiden voor vrienden en familie.

De riante woonkamer biedt een uitnodigende en gezellige sfeer. Hier kun je heerlijk ontspannen na een lange dag werken, genieten van quality time met dierbaren of gewoon lekker tot rust komen met een goed boek.

De vijf slaapkamers bieden volop ruimte voor jou, je gezin en gasten. Of je nu droomt van een ruime inloopkast, een studeerkamer of een speelkamer voor de kinderen - deze woning heeft het allemaal!

De badkamer met inloopdouche is een waar toevluchtsoord. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van een verkwikkende douche na een lange dag. De moderne afwerking geeft je het gevoel dat je elke dag kan genieten.

Last but not least, de tuin is een ware parel. Een groene oase waar je kunt genieten van het buitenleven, een gezellige barbecue met vrienden kunt organiseren of gewoon kunt relaxen en de rust omarmen.

Deze alleenstaande woning in Torhout is niet alleen een plek om te wonen; het is een plek om thuis te komen. De gunstige ligging biedt vlotte toegang tot de autos

Neem contact op