Huis te koop

425000€

5 slaapkamers 330 vierkante meters

Immoweb code : 11194606
Immoweb code : 11194606

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
330 vierkante meters bewoonbare ruimte
1146 vierkante meters grond

Omschrijving

Heel ruime en lichtrijke woning + mooie tuin (1146m²)

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een gunstige ligging nabij het centrum van Torhout en interessante invalswegen, huisvest deze instapklare én ruime gezinswoning met dubbele garage en polyvalente ruimte (bijgebouw). Deze prachtige eigendom werd ingeplant op een perceel van ca. 1146 m².

Via de inkomhal met gastentoilet bereiken we de ruime, lichtrijke woonkamer, ingedeeld in een gezellige zithoek met open haard en eethoek. Aangrenzend bevindt zich de ingerichte keuken (vaatwasser, microgolf, oven, kookplaat, koelkast + ingemaakte kasten) met eethoek. De keuken biedt rechtstreeks toegang tot de zonnige tuin met terras, via een schuifraam. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een praktische berging, een badkamer/wasplaats, een extra toilet + een polyvalente ruimte (bureel/atelier/slaapkamer/…..).

Via de vaste trap in de inkomhal, bereiken we het eerste verdiep. De eerste verdieping bestaat uit 5 volwaardige slaapkamers (deels met ingemaakte kasten), een bureelruimte en een ruime, recente badkamer (dubbel lavabomeubel, ligbad + toilet).

Vervolgens begeven we ons naar de tweede verdieping, via een vaste trap, waar zich praktische zolderruimte (mogelijkheid tot extra kamer) bevindt.

Een grote troef van deze woning betreft de zonnige, prachtig aangelegde tuin, waar het aangenaam vertoeven alsook de mooie tuinberging, de ruime, dubbele garage en 2 autostaan...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op