Huis te koop

379000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11264148
Immoweb code : 11264148

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
1134 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke eigendom op perceel van 1134m²+landelijk verzicht

STARTPRIJS: Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Uiterst gunstig gelegen, op een boogscheut van het centrum en nabij diverse invalswegen, treffen we deze unieke eigendom aan. Deze eigendom werd ingeplant op een zonnig perceel van ca. 1134 m² mét prachtig landelijk verzicht, gelegen in een oase van rust en natuur.

We treden de woning binnen via de lichtrijke leefruimte. Deze ruimte bestaat uit een ruime zithoek met gezellige pelletkachel + eethoek. Aansluitend bevindt zich de open, ingerichte keuken (vaatwas, oven, koelkast, kookplaat, dampkap + ingemaakte kasten). De keuken en leefruimte geven rechtstreeks toegang tot de aangrenzende tuin (voor- en achterzijde van de woning) met terras.

Via een glazen deur in de leefruimte, begeven we ons naar de centrale gang. Deze gang biedt toegang tot een apart toilet, een ingerichte badkamer (douche, lavabomeubel + toilet), vier ruime slaapkamers, waarvan één met ingemaakte kasten alsook een ingerichte wasplaats/berging. Deze laatste biedt eveneens toegang tot een praktische zolderruimte, via een valtrap. Tot slot beschikt deze woning over twee garageboxen.

Een grote troef van deze eigendom betreft de zonnige, aangelegde tuin met landelijk verzicht, die van deze eigendom een ongeziene parel maakt. Er is tevens reeds een plateau voorzien voor een nieuw tuinhuis/garage.

Bouwtechnisch: PVC ramen met HR beglazing / 2X warmtepompen...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op