Huis te koop

229000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11311581
Immoweb code : 11311581

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters grond

Omschrijving

Recente, energiezuinige woning met tuin + autostaanplts

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een topligging te Torhout, in de bruisende wijk Don Bosco, op een boogscheut van het centrum én diverse invalswegen, resideert deze ruime, energiezuinige gezinswoning. Deze eigendom werd gebouwd in 2011 en afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Via de inkomhal met gastentoilet, begeven we ons naar de woonkamer. Deze laatste bestaat uit een gezellige zithoek en eethoek. Aansluitend bevindt zich de open, ingerichte keuken (kookplaat, dampkap, frigo, microgolfoven, oven, spoelbak en ingemaakte kasten). Tot slot bevindt zich op het gelijkvloers een praktische berging/wasplaats.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie volwaardige slaapkamers, alsook de badkamer (2021). Deze laatste is voorzien van een lavabomeubel, ligbad, inloopdouche met self-close deur regendouche heeft het powderrain systeem + een apart toilet.

Een grote troef van deze woning betreft de zonnige tuin met tuinhuis én aangelegd terras (2022), waar het aangenaam vertoeven is. Tevens beschikt deze topper over een aparte oprit (autostaanplaats)

Bouwtechnisch: Bouwjaar 2011, CV op aardgas, PVC-ramen met dubbele beglazing + recente horren, dakisolatie, muurisolatie, regenput 5000l, zonnepanelen met micro omvormers (2022), conform elektriciteitsattest, … Energiezuinig!!!:EPC 51 kWh/m²,

Perfect voor wie een instapklare gezinswoning zoekt op een gunstige en r...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op