Huis te koop

599000€

5 slaapkamers 272 vierkante meters

Immoweb code : 11315244
Immoweb code : 11315244

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
272 vierkante meters bewoonbare ruimte
1950 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle villa met loods op ruim perceel, gunstig geleg

Karaktervolle villa met loods op ruim perceel, gunstig gelegen vlakbij de op- en afrit van de E403.

STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel.

Indeling woning als volgt: ruime inkomhal, gastentoilet, bureel. Woonkamer met zithoek en eetplaats, voorzien van een recente houtkachel. Aansluitend de uitgeruste, ruime keuken. In de keuken kan de ruime (droge) kelder worden betreden.
Vervolgens de garage / wasplaats / technische ruimte. Op het verdiep vinden we 4 volwaardige slaapkamers terug, een 5e kamer die kan dienst doen als kinderkamer en de badkamer (bad én douche). Tevens is er nog een ruime zolder.
Achter de woning zelf bevindt zich een aangename, zonnige tuin met terras.

Een absolute troef is de ruime loods van 300 m², met 105 m² afdak, deze is te bereiken via een aparte oprit , naast de woning. De loods kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, er is een ruim atelier voorzien, bureel, apart toilet, 2 ruime toegangspoorten, aparte teller, regenwater, drijfkracht en een verwarmingsinstallatie. Tevens is er heel wat parkeermogelijkheid, en plaats genoeg om met grote voertuigen te manoeuvreren of te parkeren.

Bouwtechnisch gezien werd het pand kwaliteitsvol afgewerkt; verwarming op aardgas, overal dubbele beglazing, dak grondig geïsoleerd, regenwater, alarminstallatie etc.

Kortom, een ideaal pand voor een zelfstandige dat ruimte nod

Neem contact op