Huis te koop

349000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11331380
Immoweb code : 11331380

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
1093 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime, lichtrijke gezinswoning op 1093m² + grote garage

STARTPRIJS: Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een rustige ligging te Torhout (Wijnendale), op een boogscheut van het centrum én nabij diverse invalswegen, resideert deze ruim, alleenstaande gezinswoning. Het betreft een eigendom ingeplant op een mooi en zonnig perceel van 1093 m².

We treden de woning binnen via de ruime inkomhal met gastentoilet. De inkomhal biedt rechtstreeks toegang tot de lichtrijke en ruime woonkamer, bestaande uit een gezellige zithoek en eethoek + een bureelruimte. Aansluitend bevindt zich de ingerichte keuken, voorzien van alle comfort (vaatwas, oven, microgolfoven, koelkast, kookplaat, dampkap + ingemaakte kasten). Deze leefkeuken beschikt tevens over een eethoek + zithoekje. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een praktische wasplaats/bergruimte met toilet + doucheruimte.

Via de trappenhal, begeven we ons naar het eerste verdiep. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers en een ingerichte badkamer (lavabomeubel, ligbad en toilet). Vanuit de nachthal is er eveneens toegang tot een ruime zolder, via een valtrap.

Een grote troef van deze woning betreft de prachtig aangelegde tuin met terras + bijgebouw (grote garage en tuinberging) met ruime oprit.

Kortom een unieke eigendom! Zeker een bezoek waard!


Renovatieplicht: nee

Neem contact op