Huis te koop

259000€

4 slaapkamers 127 vierkante meters

Immoweb code : 11340629
Immoweb code : 11340629

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
605 vierkante meters grond

Omschrijving

Kijkdag zaterdag 4 mei van 14u tot 16u, op afspraak!

Kijkdag zaterdag 4 mei van 14u tot 16u, op afspraak!

Welkom bij Eikenstraat 17 in het felbegeerde Don Bosco, een te renoveren woning gelegen in een serene en residentiële wijk. Deze woning biedt alles wat je zoekt: rust, comfort en een warm thuisgevoel.

Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in de ruime inkomhal met een apart toilet. De leefruimte geniet van een overvloed aan natuurlijk licht en geniet van de zon de dag door! Aansluitend is er een ingerichte keuken met zicht op de groene tuin! Daarnaast is er een technische ruimte aanwezig en een handige berging! Op het verdiep zijn er vier slaapkamers en een badkamer die u kunt inrichten naar uw eigen smaak!

De buitenomgeving van deze woning is een ware oase van rust. Omringd door weelderig groen, kun je genieten van een vredige omgeving, perfect om te ontspannen na een drukke dag. Daarnaast beschikt het terrein over een praktische berging in de tuin, waar je tuinbenodigdheden en andere spullen kunt opbergen. Bijkomend is er een garage om uw auto veilig en droog te parkeren.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

Neem contact op