Huis te koop

645000€

5 slaapkamers 445 vierkante meters

Immoweb code : 11346707
Immoweb code : 11346707

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
445 vierkante meters bewoonbare ruimte
1195 vierkante meters grond

Omschrijving

Klassevolle herenwoning in het hartje van Torhout

In het centrum van Torhout, op loopafstand van de markt en het station, bevindt zich deze elegante herenwoning met een prachtige stadstuin van ongeveer 1200m². Oorspronkelijk gebouwd in 1906 heeft deze voormalige notariswoning volledige renovaties ondergaan in 1993, 2000 en 2023, waarbij de historische elementen zorgvuldig zijn behouden.

Bij binnenkomst wordt direct het authentieke karakter van deze woning ervaren. De ruime inkomhal leidt naar twee authentieke salons, met kamerhoge deuren, hoge plafonds en originele schouwen die de woonruimtes een extra allure geven. Aangrenzend is er een uitbouw met een leefruimte en een gerenoveerde keuken. Naast de keuken bevinden zich een wasplaats/berging, een volledig geïnstalleerde badkamer en een toilet.

Een originele trap leidt naar de eerste verdieping, die bestaat uit vier ruime slaapkamers, een bureauruimte, een badkamer met bad, wastafelmeubel en toilet, evenals een berging. Het tweede verdiep herbergt een prachtige, ruime zolder van ongeveer 100m², verdeeld in twee secties en bereikbaar via een vaste trap. De woning beschikt verder over een zeer ruime garage en een unieke, zonnige tuin.

Is dit het juweeltje waar u naar op zoek bent? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om een bezichtiging te plannen!


1) Stedenbouwkundige bestemming
Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: inventaris van bouwkundig erfgoed
4) Keuringsattest elektriciteit: niet conform
5) Renovatieverplichting: in a…

Neem contact op