Huis te koop

398000€

5 slaapkamers 240 vierkante meters

Immoweb code : 11348382
Immoweb code : 11348382

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
240 vierkante meters bewoonbare ruimte
653 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige, ruime gezinswoning (5 slpks) + zonnige tuin!

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een uiterst gunstige ligging te Torhout, in de bruisende wijk Don Bosco, op een boogscheut van het centrum en diverse invalswegen, resideert deze ruime en lichtrijke gezinswoning.
Het betreft een ruime woning met 5 slaapkamers, ingeplant op een mooi perceel van ca. 653 m². Deze eigendom werd gerenoveerd en uitgebouwd in 2006, waarbij gebruik werd gemaakt van kwalitatieve materialen!

Via de inkomhal met gastentoilet bereiken we de ruime, lichtrijke woonkamer, ingedeeld in een gezellige zithoek met design gashaard en eethoek. Aangrenzend bevindt zich een open keuken met eetplaats, die panoramisch zicht biedt op de tuin. Tot slot beschikt het gelijkvloers over een praktische berging en een aparte wasplaats.

Via de vaste trap in de inkomhal, bereiken we het eerste verdiep. De eerste verdieping bestaat uit 5 volwaardige slaapkamers, een bureelruimte, een dressing én twee badkamers, waarvan één met ligbad en lavabomeubel én een recente badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche + toilet.

Vervolgens begeven we ons naar de tweede verdieping, via een vaste trap, waar zich praktische zolderruimte bevindt.

Een grote troef van deze woning betreft de zonnige, prachtig aangelegde tuin met aangelegd terras, waar het aangenaam vertoeven is!!!

Energiedetails: Aluminium ramen met HR glas, cv op aardgas, dakisolatie, zonnepanelen, ...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op