Huis te koop

129000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11356187
Immoweb code : 11356187

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
491 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle burgerwoning met zonnige stadstuin +uitweg

STARTPRIJS, Elk bod hoger dan deze startprijs, wordt voorgelegd aan de eigenaars, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Op een zeer gunstige ligging in hartje Torhout, op wandelafstand van de markt, station en op een boogscheut van diverse invalswegen, treffen we deze karaktervolle herenwoning mét stadstuin aan.

We treden de woning binnen via de inkomhal. Deze laatste biedt rechtstreekse toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer, bestaande uit een eet- en zithoek. Aansluitend bevindt zich de verder in te richten/uit te breiden keuken met eetruimte. Naast de keuken bereiken we een ingerichte badkamer met ligbad en een apart toilet. De keuken biedt rechtstreeks toegang tot de zonnige stadstuin met tuinberging.

Via de traphal bereiken we het eerste verdiep. Deze laatste bestaat uit drie volwaardige slaapkamers Dezelfde trap leidt ons vervolgens naar het zolderverdiep, die mogelijkheid biedt tot het inrichten van een extra slaapkamer(s).

Een grote troef van deze woning betreft de zonnige én ruime stadstuin + uitweg aan de zijkant van de woning voor personen/fietsen/…

Mits de nodige grondige renovatiewerken, tover je deze woning om tot een pareltje! Zeker een bezoekje waard!!!


Renovatieplicht: ja

Neem contact op