Huis te koop

569000€

3 slaapkamers 169 vierkante meters

Immoweb code : 11356955
Immoweb code : 11356955

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
169 vierkante meters bewoonbare ruimte
893 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige villa met inpandige garage op rustige ligging te …

Deze adembenemende villa, gelegen op een ruim perceel van 893 m², verwelkomt u met zijn gracieuze aanwezigheid en elegante architectuur. Ideaal gelegen in een rustige omgeving, straalt deze woning rust en sereniteit uit.

De luchtige hal leidt u naar de mooie, ruime leefruimtes. De woonkamer, badend in natuurlijk licht dankzij grote ramen die uitkijken op de weelderige tuin, biedt een warme en uitnodigende sfeer, ideaal voor gezellige avonden met familie en vrienden.

De moderne, functionele keuken is uitgerust met hoogwaardige toestellen en biedt voldoende ruimte voor culinaire avonturen.

De villa beschikt over drie volwaardige slaapkamers en veel ruimte om tot rust te komen na een lange dag. De mogelijkheid bestaat om een vierde slaapkamer te creëren, waardoor deze woning zich aanpast aan de evoluerende behoeften van uw gezin.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de prachtig aangelegde tuin, een waar paradijs voor liefhebbers van buitenleven. Geniet van ontspannen momenten op het zonovergoten terras, omringd door weelderig groen.

Bovendien beschikt de villa over een inpandige dubbele garage, waardoor parkeren een moeiteloze ervaring wordt. Er zijn zonnepanelen aanwezig die deze woning niet alleen milieuvriendelijk maar ook energie-efficiënt maken. Het Energie Prestatie Certificaat (EPC) label B getuigt van de duurzaamheid en kosteneffectiviteit.

Kortom, deze villa belichaamt het summum van luxe wonen, met zijn combinatie van verfijnde architectuur, hoogwaardige v…

Neem contact op