Huis te koop

* 429000€

4 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11373019
Immoweb code : 11373019
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
828 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/12/2024

Omschrijving

Recente instapklare woning in het felbegeerde Don Bosco.

Welkom in uw toekomstige droomwoning in het felbegeerde Don Bosco! Deze halfopen bebouwing is gelegen in de Molenstraat 7, dichtbij het openbaar vervoer, supermarkten, scholen en zoveel meer!

U wordt verwelkomd in de ruime inkom met apart gastentoilet. De leefruimte geniet van veel natuurlijk licht langs de vele raampartijen. Aansluitend is er een ingerichte keuken met kwalitatieve toestellen waar de gepassioneerde hobbykok zich direct thuis voelt. Op het verdiep zijn er vier slaapkamers en een badkamer, ingericht met een ligbad, inloopdouche en lavabo. Opbergplaats is voorzien in de ruime garage, zolder of tuinberging.

De buitenomgeving is een waar pareltje, met een ruime en groene tuin en een aangelegd terras, waar u heerlijk kan tot rust komen en de dag door genieten van de zon. De oprit is voorzien voor het parkeren van vijf wagens!

Warm geworden van deze energiezuinige woning? Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse of meer informatie!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Neem contact op