Huis te koop

290000€

3 slaapkamers 102 vierkante meters

Immoweb code : 11357789
Immoweb code : 11357789

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
102 vierkante meters bewoonbare ruimte
754 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed onderhouden gelijkvloerse woning te Baal

Interessante investeringswoning met levenslange huur (eigenaars blijven levenslang wonen mits betaling van een maandelijkse huur), drie slaapkamers, garage, onderhoudsvriendelijke West tuin gelegen op de verbindingsweg tussen Baal en Begijnendijk op een mooi perceel van 7a 54ca.
Langs de mooie inkomhal met apart toilet en toegang naar de badkamer en drie slaapkamers (circa 6, 11 & 10m²) komt u in de ruime lichtrijke en zeer goed afgewerkte woonkamer met allesbrander. Vanuit de gezellige woonkamer met eetplaats en praktische keuken met berging heeft u zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging. De mooie keuken, dewelke is uitgerust met veel kastruimte, een keramische kookplaat met dampkap, dubbele spoelbak, oven en ijskast. Verder zijn er 3 slaapkamers en badkamer dewelke voorzien is van een ligbad & lavabo met meubel.
Aangenaam terras. Ruime garage aanwezig, voldoende parkeerplaats voor uw wagen op het perceel. Volledig omheind. Dubbele beglazing HR-glas. Centrale verwarming met een stookolieketel. Renovatieverplichting.
Wees snel en contacteer ons nu voor een vrijblijvend bezoek ter plaatse aan deze ideale investering. Vraagprijs exclusief notaris- en registratiekosten. -Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten altijd gratis en correct! –

Neem contact op