Huis te koop

4 slaapkamers 233 vierkante meters

Immoweb code : 11001574
Immoweb code : 11001574

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
233 vierkante meters bewoonbare ruimte
462 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning met grote tuin.

Stap binnen in deze comfortabele en stijlvolle woning via de centrale inkomhal. Deze hal brengt je aangenaam naar de verschillende kamers die dit huis te bieden heeft: een ruime eetkamer, een gezellige woonkamer, een handige TV-hoek en een praktisch thuiskantoor. Alle kamers zijn aangenaam ingericht met mooie eikenhouten vloeren en grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Via een schuifraam kom je op een fijn terras met een handige luifel en een mooie tuin.

Aan de eetkamer grenst een moderne keuken met extra eetruimte. De keuken heeft veel opbergruimte in de kasten, ideaal voor al je kookspullen. Er is ook genoeg ruimte en aansluiting voor een vriezer, koelkast en inbouwapparatuur zoals een oven en een magnetron. Je vindt hier zelfs een inductiekookplaat en een Miele-vaatwasser voor het gemak. De keuken heeft ook directe toegang tot het terras en de mooie tuin, perfect voor buitenmaaltijden en ontspanning.
Op de begane grond is er ook een handige garage, een gastentoilet en een ruime, droge kelder voor opslag of andere activiteiten.

Op de eerste verdieping vind je vier grote slaapkamers, waarvan één kan worden opgedeeld in twee aparte kamers, elk met een eigen toegang. Hier is ook een nette badkamer met een wastafel, toilet en inloopdouche. Een gezellige gang verbindt deze ruimtes en creëert een harmonieuze sfeer op de bovenverdieping.

De woning heeft een grote tuin met een terras, een rustgevende vijver, een sfeervolle pergola en een handi

Neem contact op