Huis te koop

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11100272
Immoweb code : 11100272

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
115 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Deze rijwoning met tuin biedt een unieke woonervaring op een begeerde locatie.
Bij het betreden van de woning wordt u ontvangen door een lichte leefruimte op het gelijkvloers, gesitueerd aan de voorzijde van het pand. Aan de achterzijde bevindt zich een goed uitgeruste keuken, vergezeld van een aangrenzende badkamer met een elegant bad, toilet en verzorgde wastafel. De aanwezigheid van een kelder voegt praktische opslagruimte toe aan het geheel, terwijl de tuin, toegankelijk vanuit de keuken, een idyllisch buitenverblijf vormt.
De eerste verdieping herbergt een veelzijdige leefruimte die met gemak kan worden omgevormd tot twee ruime slaapkamers, waardoor de woning zich flexibel aanpast aan individuele behoeften. De tweede verdieping onthult de prachtige masterbedroom, compleet met een mezzanine die een verfijnde touch toevoegt aan de ruimte.
Recente renovaties hebben deze woning gemoderniseerd en voorzien van alle nodige comfort. Nieuwe ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en dragen bij aan een energiezuinige omgeving. Het platte dak van de keuken is eveneens vernieuwd, wat duurzaamheid en gemoedsrust waarborgt.

Neem contact op