Huis te koop

249000€

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11154523
Immoweb code : 11154523

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
160 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime rijwoning met zuidgerichte tuin.

Welkom bij deze ruime en instapklare rijwoning, een ware parel in het hart van Turnhout. Met 3 slaapkamers en de potentie om uit te breiden naar maar liefst 5 slaapkamers, biedt deze woning een unieke kans voor gezinnen op zoek naar ruimte en flexibiliteit.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een gezellige inkomhal, compleet met gastentoilet en een trap naar de bovenverdieping. De begane grond biedt een naadloze overgang naar de lichte en luchtige woonkamer, gelegen aan de voorzijde van het huis. Een schuifpui verbindt de woonkamer moeiteloos met de eetkamer, waardoor een open en uitnodigende leefruimte ontstaat.

De achterzijde van de woning herbergt een ruime keuken, perfect voor het bereiden van maaltijden en het creëren van onvergetelijke familiemomenten. Een handige berging naast de eetkamer biedt extra opslagruimte voor uw gemak. De keuken leidt met een charmante schuifdeur naar de zonnige, op het zuiden gelegen tuin, waar u kunt genieten van de rust en privacy.

Op de eerste verdieping bevinden zich een goed uitgeruste badkamer met wastafel, toilet en douche, evenals de riante hoofdslaapkamer aan de voorzijde van het huis. Aan de achterkant zijn er twee comfortabele kinderkamers, perfect voor het creëren van een gezellige en inspirerende ruimte voor uw kleintjes. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, momenteel gebruikt als zolder, maar met de mogelijkheid om omgetoverd te worden tot twee of zelfs drie extra slaapkamers, p

Neem contact op