Huis te koop

169000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11224638
Immoweb code : 11224638

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
115 vierkante meters grond

Omschrijving

Aangename stadswoning met tuintje.

Stap binnen in deze uitzonderlijke rijwoning, een warm thuis waar comfort en functionaliteit hand in hand gaan. De inkomhal heet je welkom met een praktische berging, ideaal voor je wasmachine, droogkast en CV-ketel. Alles netjes georganiseerd voor een vlekkeloos huishouden.

Vanuit dezelfde inkomhal betreed je de lichtrijke leefruimte die naadloos overgaat in een open keuken, dé ideale setting voor gezellige momenten en culinaire hoogstandjes. De eigentijdse badkamer, grenzend aan de leefruimte, biedt een oase van rust en ontspanning. De toegang tot de kelder voegt een praktisch element toe aan deze charmante woning.

De keuken, uitgerust met een elektrische kookplaat en vaatwasser, is niet alleen functioneel maar biedt ook een aangenaam uitzicht op de zuidelijk gelegen tuin. Stap naar buiten en ontdek een groen paradijs met een handige tuinberging, waar de mogelijkheden voor buitenplezier eindeloos zijn.

Een trap aan de leefruimte leidt naar de bovenverdieping, waar twee charmante slaapkamers wachten om ontdekt te worden. De ruime slaapkamer aan de straatkant verwelkomt het daglicht, terwijl de logeerkamer aan de tuinzijde voldoende ruimte biedt voor gasten of andere veelzijdige toepassingen. Bovendien bestaat de mogelijkheid om de zolder te betreden, mits het verwijderen van een ingebouwde kast in de logeerkamer.

Deze woning belichaamt niet alleen een stijlvolle en doordachte indeling, maar biedt ook een scala aan mogelijkheden om de ruimte aan te

Neem contact op