Huis te koop

350000€

4 slaapkamers 149 vierkante meters

Immoweb code : 11322652
Immoweb code : 11322652

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
149 vierkante meters bewoonbare ruimte
137 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Mooie gesloten bebouwing die recentelijk gerenoveerd is.
Gelegen binnen de ring in een rustige woonwijk zonder doorgaand verkeer.
Stadscentrum en winkelpark zijn op wandelafstand.

U betreedt de woning in een ruime inkomhal met ingebouwde kasten voor vestiaire, schoenen etc. In de inkomhal is ook een gastentoilet voorzien.
Vanuit de inkomhal krijgt u toegang tot de leefruimte met grote raampartijen met zicht op de tuin. Achteraan kan u de keuken terugvinden die voorzien is van een wastafel, vaatwasmachine, fornuis en combi microgolfoven. Aansluitend aan de keuken is er een handige berging voorzien.
Via de schuiframen in de leefruimte kan u de tuin betreden met terras waar het gedurende de warme dagen aangenaam vertoeven is. De tuin is volledig omheind. Achteraan kan u via een poortje de tuin ook langs achteren betreden.
Op het eerste verdiep vindt u 3 slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Dit volledige verdiep is in 2023 voorzien van een nieuwe vloer en de muren van de slaapkamers, badkamer en toilet zijn opnieuw geschilderd. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, een bad met regendouche, aansluiting voor een wasmachine en handige opbergruimte.
Op het tweede verdiep komt u terecht in een zeer ruime slaapkamer die voorzien is van een op maat gemaakte dressing. Ook deze kamer is in 2023 opnieuw geschilderd en nieuwe vloer gelegd.

Neem contact op