Huis te koop

415000€

4 slaapkamers 234 vierkante meters

Immoweb code : 11348678
Immoweb code : 11348678

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
234 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning met 4 slaapkamers in hartje Turnhout

Zeer ruime en praktische woning met 4 slaapkamers, energiezuinig en in uitstekende staat. Gelegen in het centrum maar toch dicht bij natuurgebied en het kanaal. Een bakker, apotheek, school, frituur, stadsboerderij, winkels,... op wandelafstand. Achter de woning kan je eenvoudig een garagebox huren.
Op het gelijkvloers is er de inkomhal met apart toilet, een berging, een leefruimte van 56 m2 met zithoek, eethoek en een open keuken, volledig geïnstalleerd, met toegang tot de kelder. Door de grote schuifraam heb je steeds connectie met de tuin. Daarnaast is er een tweede ingang dat uitkomt op de ruimte dat nu dienst doet als (fietsen)berging, maar je kan dit ook gebruiken als een aparte bureau- of praktijkruimte.
Via de mooi verlichte houten trap kom je op de eerste verdieping. Hier zijn er 2 ruime slaapkamers (slaapkamer 1: 19 m2 en slaapkamer 2: 14 m2 met screen), een dressing, een badkamer (douche en ligbad) met aansluitend een toilet en wasplaats.
Op de tweede verdieping zijn er 2 grote slaapkamers van 12 m2 met mezzanine, een badkamer met douche en een apart toilet.
In de mooi ingerichte tuin kom je helemaal tot rust. Met de twee terrassen (1 met zonneluifel) vind je steeds een plekje in de zon. Dankzij het poortje achteraan is de tuin makkelijk bereikbaar.

TOPLOCATIE mobiscore 9/10
ENERGIEZUINIG
STADSTUIN MET ACHTERINGANG
4 ruime SLAAPKAMERS
2 BADKAMERS
PRAKTIJKRUIMTE/aparte BUREAU
GARAGEBOX achter de woning eenvoudig te huren
PRAKTISCHE INDELING
Veel BERGRUIMTE
KELDER

Neem contact op