Huis te koop

4 slaapkamers 219 vierkante meters

Immoweb code : 10116894
Immoweb code : 10116894

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
219 vierkante meters bewoonbare ruimte
110 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Huis bestaande uit 2 duplexen met tuin en garage

Ideaal gelegen op een steenworp afstand van de Place Vanderkindere in Ukkel, heeft uw makelaarskantoor ERA Chatelain het genoegen u dit huis van 220m² met tuin en garage voor te stellen.

U zult verleid worden door de helderheid, het potentieel en de ideale ligging van dit huis.

Dit huis uit 1930 met Art Deco karakter is een eengezinswoning die oorspronkelijk was verdeeld in twee wooneenheden, het is momenteel als volgt samengesteld:

Op de begane grond, een hal die leidt naar een studio van 25m² (wc, keuken, doucheruimte, slaapkamer) een kelder-ketelruimte op de overloop en een garage van 15m². De begane grond biedt toegang tot een aangename tuin van +/- 55m² en een terras op het westen, ook toegankelijk via een trap die leidt naar de eerste verdieping, die +/- 60m² woonruimte biedt en als volgt is ingedeeld: een hal die leidt naar een slaapkamer, een badkamer, een toilet, een keuken en een woonkamer van 26m². De tweede en derde verdieping is een duplex van +/- 95m² die op het eerste niveau biedt: een hal, een apart toilet, een woonkamer, een keuken, een bureau en een douchekamer, en op het tweede niveau: een nachthal die twee slaapkamers, een badkamer en een terras bedient.

Diversen: gasverwarming (aparte boiler op de begane grond + 1e en duplex) Voorlopige onroerende voorheffing: 886 

Om te bezoeken zonder al te veel vertraging! 

Meer informatie over dit appartement te koop in Ukkel exclusief beschikbaar op

Neem contact op