Huis te koop

5 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11274643
Immoweb code : 11274643

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
426 vierkante meters grond

Omschrijving

Appartement

Bent u op zoek naar een woning die uw privé- en beroepsleven kan scheiden? Wil je je oudere ouders verwelkomen? Go Prestige heeft de woning die u nodig heeft!!
Uitzonderlijke woning met garage gelegen in het centrum van Ukkel vlakbij Place Saint-Job en Fort Jaco. Modern, bouwjaar 2012, voorzien van een hydraulische lift, airconditioning, alarm en intercom. Het huis op 3 verdiepingen bestaat uit een grote woonkamer (45m²) met toegang tot het terras (30m²), volledig uitgeruste keuken open naar de woonkamer, 1 badkamer met douche en 2 slaapkamers + 2 master suites met badkamer, een met dressing. Op de begane grond een appartement met 1 slaapkamer en een eigen terras (20m²). Doe een bod vanaf € 900.000, onder voorbehoud van acceptatie van de eigenaren.
“De makelaar oefent geen enkele veiling uit, monopolie van notarissen. Het neemt geenszins het recht op om te verkopen of om een minimumprijs te bepalen die vereist is in de ontvangen overnameaanbiedingen. Deze twee aandelen zijn exclusief eigendom van de eigenaar, die, als hij besluit te verkopen, dus nooit automatisch gebonden zal zijn aan het hoogste bod, maar aan degene die het beste aan zijn eigen eisen voldoet (ondertekeningstermijn, opschortende voorwaarde, prijsvoorstel , enz.). De genoemde prijs is slechts een vanafprijs. »

Neem contact op