Huis te koop

Richtprijs 495000€

4 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 11337842
Immoweb code : 11337842

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
231 vierkante meters grond

Omschrijving

Bel-étage woning nabij het Moensbergstation

Clavis Immo stelt u deze lichtrijke bel-étage woning in de Bourdonwijk in Ukkel. Gebouwd in 1994, biedt het een totale oppervlakte van ± 200 m² met een mooie tuin die zuid-oost gericht is van ± 170 m². Ideaal gelegen in de nabijheid van de "Lycée Français" het openbaar vervoer, sportclubs en grote snelwegen, is dit huis perfect voor een dynamisch gezin.

Op GLK vindt u een inkomhal met gastentoilet en vestiaire, een bureau, een wasruimte, een garage en een veranda die toegang geeft tot het terras en de tuin. Op de 1ste verdieping is er een prachtige woonkamer en een ruime keuken met toegang tot het terras. Op de tweede verdieping bieden 2 mooie slaapkamers van ± 15 en 10, een kantoor/kinderkamer van ± 7m² en een badkamer met bad en douche u alle nodige comfort.

De zolder herbergt een grote kamer die eventueel opgesplitst kan worden in twee slaapkamers. Dit huis is in uitstekende staat, met een energieprestatiecertificaat "D-"; 207 kWh (m²/jaar), en biedt vele kwaliteitskenmerken zoals houten ramen met dubbele beglazing, geïsoleerd dak en muren, een condensatiegasketel. Mis deze kans niet en neem nu contact met ons op voor meer informatie of een bezoek op 02 670 19 70 of via e-mail op [email protected]. Bezoek onze website www.clavisimmo.be voor meer details.

Neem contact op