Huis te koop

825000€

3 slaapkamers 337 vierkante meters

Immoweb code : 11357118
Immoweb code : 11357118

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
337 vierkante meters bewoonbare ruimte
1567 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met kantoormogelijkheden op toplocatie

In Varsenare aan de Gistelsteenweg vinden we deze gezellige familievilla met een bewoonbare oppervlakte van 337 m² gelegen op een groen perceel van 1.567 m². De villa geniet van een ruime parkeerplaats en een snelle verbinding met Brugge en de E40, dit resulteert in een ideale locatie om klanten of patiënten te ontvangen. Dit zonder in te boeten op privacy en rust in het privé gedeelte mede door de afzonderlijke inkom.

De woning is gelegen op wandel- en fietsafstand bevinden van alle winkels, restaurants, scholen en recreatie in Varsenare.

In de privé is de indeling op de begane grond als volgt: ruime inkomhal, gastentoilet, leefruimte met top wooncomfort, lichtrijke leeshoek, eetplaats, zithoek, keuken, wasplaats, berging en garage met 2 autostaanplaatsen.

Op de eerste verdieping: master bedroom met badkamer ensuite, kinderslaapkamer en bureauruimte waarvan een stuk kan ingedeeld worden als extra slaapkamer.

Op de tweede verdieping: tweede kinderkamer.

Het perceel heeft een zeer goede oriëntatie met de tuin gericht naar het Zuidwesten. Dit maakt dat er veel licht binnenvalt in de woning maar ook in de tuin en poolhouse. De tuin is een oase van groen en wordt vergezeld door prachtige mature bomen. Het poolhouse is voorzien van een eetplaats/leefruimte met muziekinstallatie, BBQ, wijnkelder, sauna en badkamer.

Neem contact op