Huis te koop

575000€

4 slaapkamers 308 vierkante meters

Immoweb code : 11355760
Immoweb code : 11355760

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
308 vierkante meters bewoonbare ruimte
833 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante open bebouwing met modern comfort en ruimte in V

Ontdek de perfecte combinatie van rust, ruimte (308m² bruikbare vloeroppervlakte volgens EPC) en modern comfort in dit charmante vrijstaande huis te Veltem-Beisem , ideaal gelegen op de hoek van de Bertemsebaan en 'Het Reuken' een rustige doodlopende straat dat uitkomt op de uitgestrekte velden en in de nabijheid van invalswegen, scholen en de dorpskern.
Indeling:
De woning beschikt over vier ruime slaapkamers en een bureau met vide, perfect voor werken of studeren met een leuk uitzicht op de leefruimte. De open keuken vloeit naadloos over in de lichtrijke eetkamer, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de fraai aangelegde tuin. Verder beschikt deze woning nog over een badkamer met inloopdouche en toilet. De garage biedt ruimte voor één voertuig en aan de zijkant van de woning is er nog extra parkeergelegenheid beschikbaar. Ook opbergruimte is er voldoende, aangezien de woning volledig onderkelderd is. De woning beschikt over een gunstige EPC-score van 176 kWh/m²jaar (label B) en is asbestvrij.

Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact op om een bezoek in te plannen op het nummer 016/93.02.00 of mail naar [email protected]

Neem contact op