Huis te koop

3 slaapkamers 139 vierkante meters

Immoweb code : 10420707
Immoweb code : 10420707

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
139 vierkante meters bewoonbare ruimte
265 vierkante meters grond

Omschrijving

Energiezuinige woning met carport

Ben je op zoek naar een energiezuinige woning gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt? Dan hebben wij de ideale woonst voor jou!

De woning is gelegen in een rustige wijk in Verrebroek. Door de lage EPC-score (154kWh/m²) is deze woonst uiterst voordelig op de energiefactuur. De drie ruime slaapkamers, de lichtrijke woonkamer en de gezellige tuin zijn slechts enkele troeven van deze woonst.

Indeling:
- GLV: je komt binnen via de inkomhal (7m²) met gastentoilet. Verder beschikt de woning over een ruime woonkamer (43m²) opgedeeld in twee delen. Het eerste deel kan worden gebruikt als ruime living (32m²) en het tweede deel als woonkamer (11m²). Door de grote raampartijen is hetideaal om te genieten van het zicht van de tuin. Verder bevinden zich hier de volledig instapklare keuken (8m²) en berging (3m²). Buiten kan je genieten van een zonovergoten tuin (160m²) met terras en tuinhuis. Via een poort heb je toegang tot de straatkant. De woning beschikt bovendien over een carport (inclusief de prijs) die zich op 50m van de woonst bevindt.
- 1steV: op de eerste verdieping bevinden zich de nachtal (7m²), de 3 ruime slaapkamers (20-12-8m²) en de badkamer (8m²) met ligbad en dubbel lavabomeubel.

Ben je benieuwd naar deze woning? Aarzel niet om een afspraak vast te leggen! 

Neem contact op