Huis te koop

1390000€

5 slaapkamers 491 vierkante meters

Immoweb code : 11307824
Immoweb code : 11307824

Overzicht

5 slaapkamers
3 badkamers
491 vierkante meters bewoonbare ruimte
14675 vierkante meters grond

Omschrijving

Idyllisch domein met boomgaard

In het pittoreske Houtem vinden we deze schitterende woning met rijke geschiedenis gelegen op een perceel van 14.675 m². Op slechts 15 minuten van het centrum van Veurne en vlakbij de kust is dit de ideale locatie om te genieten van absolute rust en privacy. In 2003 werd de woning volledig gerenoveerd en gerestaureerd met het behoud van alle authenticiteit en charme.

We betreden de woning via de prachtige inkomhal. De benedenverdieping biedt ruimte voor de schitterende woonkamer met open haard, de eetkamer, lichtrijke leefkeuken, bureauruimte, wasberging en gastentoilet. We vinden ook de toegang tot de kelder die vandaag dienst doet als fantastische wijnkelder.

Op de eerste verdieping vinden we de master bedroom met dressing en ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbel lavabomeubel en toilet. Hier bevinden zich ook de 2 andere slaapkamers met tweede badkamer (ligbad, inloopdouche, lavabo en sauna) en apart toilet. De tweede verdieping beschikt over 2 slaapkamers, badkamer en een zolderkamer.

Het domein bestaat uit de perfect aangelegde tuin met verschillende zonneterrassen, een schitterende boomgaard en een schuur met stallen.

Kortom, een idyllische eigendom op een pittoreske ligging.

Neem contact op